PF 2014 a ohlédnutí za uplynulým rokem

20.12.2013 12:00

Krásné prožití vánočních svátků a v novém roce 2014 hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů, splněných přání, optimismu a elánu. 

Máme tady téměř konec roku 2013, takže se můžeme za uplynulým rokem ohlédnout. Rok 2013 byl plný překvapení a krásných zážitků, já jsem ráda, že jsem se všeho mohla zúčastnit a hlavně, že jsem měla s kým. 

Společně jsme se zúčastnily šesti neoficiálních a jedněch oficiálních závodů agility se skvělými výsledky, pěti mezinárodních výstav, kde jsme pokaždé obdržely ocenění V1 a další vysoká ocenění, splnily jsme podmínky pro udělení titulu Český junior šampion a poprvé jsme se ukázaly v "dospělácké" třídě, kde jsme obdržely Best of breed. Co se týká poslušnosti, složily jsme zkoušku ZZO na Výborně s bodovým hodnocením 57 bodů a zúčastnily jsme se závodů v poslušnosti, kde jsme se v kategorii ZZO umístily na 6. místě. Za všechny naše společné úspěchy jsme na cvičáku (Psí škola Rarášek) obdržely 1. místo v kategorii Krasavec roku a 2. místo v kategorii Začátečník roku. Dále jsme zažádaly o Výkonnostní průkaz na oficiální závody agility, zúčastnily se dvou výcvikových dnů poslušnosti a obran, dvou ukázek agility, zdolaly jsme Sněžku, Králický Sněžník a spoustu dalších větších či menších tůr. Ruby oslavila své 2. narozeniny a všichni jsme moc rádi, že tu s námi je!